Două primării din județul Botoșani primesc bani de la Ministerul Dezvoltării pentru locuințe sociale

locuinte sociale, stiri, botosaniIon Ștefan, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, a semnat ieri, 25 noiembrie, ordinul pentru aprobarea alocărilor actualizate, finanțarea în continuare a obiectivelor de investiții cuprinse în programul de locuințe sociale și de necesitate și, în consecință, transferul sumelor necesare către UAT-uri pentru plata facturilor emise de executanți, în vederea continuării lucrărilor la 7 obiective de investiţii pentru locuinţe sociale şi de necesitate.

Două primării din județul Botoșani sunt incluse pe lista respectivă. Este vorba de  municipiul Dorohoi, care va primi 350.000 lei și comuna Mihăileni, care va primi 82.632 lei. 

După cum am spus în repetate rânduri, este esențial pentru un mediu economic sănătos și pentru stabilitatea financiară a autorităților publice locale să facem toate diligențele și să achităm facturile depuse pentru lucrările şi investiţiile făcute prin programele coordonate de minister, pentru a ajuta beneficiarii programelor care se derulează cu fonduri din bugetul de stat să-şi continue şi să finalizeze investiţiile demarate, a subliniat ministrul Ion Ştefan.

Fondurile au fost solicitate de autorităţile publice locale din respectivele unităţi administrativ-teritoriale, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltării. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *