Anchetă după bătaia între elevii unei școli din județul Botoșani. Șeful IȘJ: S-a stat de vorbă cu elevii și părinții. Sunt propuneri de sancțiuni

Cazul de agresiune între cei doi elevi de la Școala Dângeni, județul Botoșani, este în atenția Inspectoratului Școlar Județean.

Gabriel Hârtie, inspector general al IȘJ, a declarat că la nivelul unității de învățământ s-a declanșat încă de vineri o anchetă și că urmează să se stabilească măsuri disciplinare.

Cei doi elevi sunt în clasa VIII-a, iar incidentul ar fi avut loc joia trecută. Bătaia ar fi pornit pe fondul unor animozități și șicanări anterioare între cei doi copii.

Un alt elev care a asistat la scenă a filmat totul cu telefonul mobil. 

S-a stat de vorbă cu elevii și părinții. Sunt propuneri de sancțiuni din partea Consiliului clasei și urmează a fi aprobate , dezaprobate sau modificate de Consiliul profesoral”, a declarat Gabriel Hârtie, inspector general al IȘJ Botoșani.

Unul din elevi este cu cerințe educaționale speciale este cunoscut cu un comportament agresiv. Cazul este și în atenția Inspectoratului de Poliție Județean. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *