FOTO! 101 cupluri de aur și diamant, premiate de primarul Cătălin Flutur: Sunt oameni care s-au iubit, s-au ajutat și s-au înțeles o viață întreagă, la bine și la greu

101 cupluri de aur și diamant din municipiul Botoșani au primit diplome, flori şi premii în bani de la municipalitate.

Festivitatea a avut loc la Casa Tineretului, invitații având parte și de un spectacol susținut de Corul Seminarului Teologic Liceal Ortodox ”Sfântul Gheorghe”.

Au fost premiate 79 de cupluri de aur care sărbătoresc 50 de ani de la nuntă și 22 de cupluri care au ajuns la nunta de diamant, cu 60 de ani de căsătorie.

O sală plină de oameni frumoși, la Casa Tineretului, unde am trăit astăzi clipe încărcate de emoție alături de cele peste o sută cupluri pe care am avut plăcerea și onoarea de a le premia la împlinirea a 50 sau 60 de ani de căsnicie. O jumătate de veac de trai împreună pentru 79 de perechi botoșănene și încă zece ani în plus pentru alte 22 de cupluri! Oameni sub ochii cărora orașul nostru s-a transformat, oameni care au contribuit ei înșiși din plin la tot ceea ce reprezintă Botoșanii de astăzi, oameni care s-au iubit, s-au ajutat și s-au înțeles o viață întreagă, la bine și la greu, crescând copii și nepoți. Ce poate fi mai demn de respectul nostru?”, spune primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur.

Cuplurile de aur au primit un premiu în bani de 500 de lei, iar cuplurile de diamant 1000 lei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *