Ministrul de Interne a blocat toate angajările în MAI: Concursurile erau oricum organizate pe pile şi relaţii

Marcel Vela, ministrul de Interne, a anunțat, în această dimineață, că a blocat angajările în MAI, pentru că respectivele concursuri oricum erau organizate pentru pile și relații.

Marcel Vela a spus că acest blocaj va continua până când vor găsi „variante de organizare și de restructurare a Ministerului, până când vom gândi bugetul pe anul 2020. Această sistare și această suspendare este firească, având în vedere că dorim pentru 2020 o regândire și reorganizare a ministerului și, evident, o propunere de buget pertinentă și corectă pentru 2020”.

Întrebat dacă va conta loialitatea față de PNL sau competența, Vela a răspuns că „va conta profesionalismul și voi depune toate eforturile pentru depolitizarea prefecturilor și celorlalte structuri din MAI„. După remarca unei jurnaliste, ministrul de Interne a afirmat: „Sunt pașnic, nu declar război, doar reorganizez și managerizez așa cum ar fi trebuit să facă și ceilalți miniștri care au stat în această clădire până acum„.

Sursa: RomaniaTV

One thought on “Ministrul de Interne a blocat toate angajările în MAI: Concursurile erau oricum organizate pe pile şi relaţii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *