Cursuri de înot la Parcul Cornișa. Când se va da drumul la proiect

Cursuri de înot la Parcul Cornișa, începând de anul viitor. Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani vrea să închirieze, prin licitație publică, o suprafață de înot de 100 mp de la Parcul Cornișa, în piscina interioară pentru cursuri de înot.

Tarifele de pornire la licitație vor fi de 120 lei pe oră, fără TVA, pentru suprafața de înot de 100 mp, pentru palierul orar 10.00-13.00, de luni până joi, pentru o grupă de maxim 15 persoane și 267 lei pe oră, pentru palierul orar 13.00-22.00, de luni până joi, pentru o grupă de maxim 15 persoane. Taifele vor fi actualizate anual, funcție de rata inflației.

Cu această ocazie, DSPSA propune și niște tarife pentru însoțitorii copiilor de la cursurile de înot. Astfel, tariful la piscină pentru însoțitori va fi de 12 lei de persoană, timp de o oră, de luni până joi, în intervalul orar 10.00-13.00 și 15 lei de persoană, timp de o oră, în intervalul 13.00-22.00.

Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani, spune că deja sunt solicitări din partea unor profesori-instructori de înot în acest sens. Urmează ca proiectul de hotărâre de Guvern să fie supus spre aprobare în ședința din 29 noiembrie

Dorim să închiriem o suprafață din bazin pentru cei care doresc să facă cursuri de înot. Noi închiriem suprafața de apă. Dacă se votează proiectul de hotărâre, scoatem la licitație iar de la anul putem începe. Profesorul închiriază și își face grupa”, a precizat Eugen Țurcanu. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *