Campanie de donare de sânge la nivelul județului Botoșani, inițiată de Patriarhia Română

Campania “Donează sânge, salvează o viață” a Patriarhiei Române se desfășoară între 25 și 27 Noiembrie, la Centrul de Transfuzie Sanguină din  Botosani.

Campania a început în Aprilie 2013 la initiativa si cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, sub supravegherea Pãrintelui Arhimandrit Ciprian Grãdinaru, coordonatorul voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, iar la Botoșani se desfășoară pentru prima dată. 

Fac un apel la colegii din spital și toți cei care vor să ajute, că sunt așteptați cu brațele deschise la Centrul de transfuzii, pentru că suntem într-un impas din punct de vedere al necesarului de sânge. În ultima perioadă au fost extrem de multe evenimente neplăcute din punct de vedere chirurgical, care necesită sânge și atunci cu ocazia asta chiar vreau să-i rog pe toți cei care au posibilitatea să dea curs invitației în cadrul acestei campanii, dar și după pentru a reface stocurile de sânge,  extrem de necesar pentru activitatea medicală și salvarea vieților”, a declarat medicul Bogdan Alexandroaie, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *