Revoltă în PSD Botoșani după rezultatele de la alegerile prezidențiale. Un important membru cere demisia Vioricăi Dăncilă

Deputatul PSD din Botoșani, Răzvan Rotaru a solicitat, luni, demisia președintelui Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, după înfrângerea suferită în cursa prezidențială, în fața candidatului PNL, președintele în funcție, Klaus Iohannis.

Cred că trebuie să avem curajul să facem ce trebuie pentru PSD. Rezultatul de la alegerile prezidențiale e foarte clar. Nu mai e loc de interpretări. Îi cer public doamnei Viorica Dăncilă să se retragă de la conducerea partidului. PSD a susținut-o, dar a pierdut. Deci, corect este să își depună mandatul pentru a ne permite să începem reconstrucția partidului. Nu ne permitem să mai pierdem timpul. Alegerile locale bat la ușă”, a declarat Rotaru.

Deputatul botoșănean spune că de când a preluat funcția de președinte al PSD, Viorica Dăncilă a pierdut alianțele cu partenerii.

Doamna Dăncilă a primit toată încrederea partidului, dar după ce a devenit președintele PSD a pierdut toate mizele pe care le-a avut până acum, în față. A pierdut alianțele cu partenerii noștri, a pierdut majoritatea, a pierdut guvernarea, a pierdut alegerile. A ajuns la cap de linie. Corect e să facă un pas în spate”, a mai spus Răzvan Rotaru.

2 thoughts on “Revoltă în PSD Botoșani după rezultatele de la alegerile prezidențiale. Un important membru cere demisia Vioricăi Dăncilă

  1. Măi Rotaru, crezi că este suficient ca doar cei de la București să-și dea demisia? Faceți și voi, cei din conducerea organizației de la Botoșani același ,, pas înapoi” că doar și voi ați pierdut alegerile. Atât în conducerea partidului, cât și în conducerea organizațiilor județene trebuie să apară nume cu totul noi, persoane care să asigure creșterea încrederii populației în noul program al PSD pentru România. Întrebați-vă de ce ați pierdut alegerile în condițiile în care ați mărit salariile și pensiile și atunci veți găsi răspunsurile corecte și reale. Pentru că, domnii mei, ați făcut greșeli politice și strategice colosale, devenind foarte vulnerabili și ușor de pus la zid prin critici vehemente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *