UPDATE Victorie istorică a liberalilor în Botoşani! Iohannis, câştigător al alegerilor la nivel de judeţ. Vezi ce scor a obţinut fiecare

Liberalii au repurtat, duminică, o victorie istorică în alegerile prezidenţiale. Candidatul acestora, Klaus Iohannis, s-a impus la nivelul judeţului Botoşani, obţinând cu câteva sute de voturi mai mult decât candidatul PSD, Viorica Dăncilă.

Situaţia centralizată de Autoritatea Electorală Permanentă arată că Iohannis a obţinut la Botoşani 50,21% din voturi, în timp ce Viorica Dăncilă a adunat doar 49,78% dintre voturile alegătorilor.

Diferenţa de voturi dintre cei doi nu este foarte mare, ci de doar câteva sute. Practic, la nivel judeţean au fost exprimate valabil 158.114 voturi, iar dintre acestea 79.402 s-au dus către candidatul Partidului Naţional Liberal, iar 78.712 către candidatul Partidului Social Democrat. Diferenţa dintre aceştia este de doar 690 voturi.

 

 

5 thoughts on “UPDATE Victorie istorică a liberalilor în Botoşani! Iohannis, câştigător al alegerilor la nivel de judeţ. Vezi ce scor a obţinut fiecare

  1. Succes… asteptam autostrada Moldovei drumul la Iasi , nu mai puteti spune ca va impedica cineva sa faceti treaba pentru botosaneni.
    Orasul e spart de cei de la gaz , zona Dallas e distrusa complet, de ce nu se reface vine zapada si …e jale
    POATE SE AUDE LA PRIMARIE??

  2. Succes…asteptam promisunile facute drumul la iasi , autostrada MOLDOVA maririle de salarii la privat si la stat locuri de munca ..

  3. Vise, vise si iar vise!
    O sa avem autostradă in Moldova, cand o zbura Orban pe un cal inaripat, Pegas!!!
    Multi creduli sunt prin Romania, pai partidele de dreapta au fost la guvernare timp de 16 ani, iar in functia de presedinte, au avut 4 mandate pline plus acesta al lui Iohannis si unde sunt autostrazile, plus celelalte beneficii pentru oameni? S-a uitat asa de repede ce a facut pdl-ul in 2010 cand a taiat salarii, a marit tva-ul etc. dupa care s-au evaporat in pnl, in frunte cu Turcan Raluca, mare pnl-ista acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *