FOTO! Bucurie mare la sediul PNL. Flutur: În sfârșit, am intrat în normalitate. Îmi doresc din suflet ca această normalitate să fie și în județul Botoșani

Bucurie mare, duminică seară, la sediul PNL Botoșani. Liberalii au aplaudat încontinuu după aflarea rezultatelor exit-poll, care l-au dat câștigător pe Klaus Iohannis. 

Președintele PNL Botoșani, Costel Șoptică, a declarat că au dus o campanie grea împotriva PSD și că își dorește ca și județul Botoșani să se coloreze în galben.

Vă mulțumesc pentru implicare. A fost o campanie grea, am dus o luptă grea, ne-au dat la picioare din toate părțile prin minciuni și ceea ce a fost mai grav, din punctul meu de vedere, a fost inducerea fricii în alegători. Toată lumea se temea că li se vor tăia salariile, pensiile. Nu se va întâmpla acest lucru, garantăm în continuare. Astăzi este o zi istorică pentru noi, pentru toți, dar îmi doresc și pentru județul Boptoșani să fie o istorică și poate o oră-două aflăm că și județul nostru a devenit galben și am câștigat alegerile”, a spus Costel Șoptică.

La rândul său, primarul Cătălin Flutur a spus că, în sfârșit, România a intrat în normalitate.

Ne-am dorit o țară normală și pentru asta trebuia să intrăm noi în normalitate. S-ar părea că in sfârșit, am intrat în normalitate. Îmi doresc din suflet ca această normalitate să fie și în județul Botoșani. Dimineață am auzit că PSD  ne pregătește o surpriză deosebită. Este adevărat. Am anticipat de dimineață și am spus că singura supriză pe care ne-o puteți pregăti este să pierdeți. Acum vom vedea rezultatele si pentru Botoșani. Îmi doresc din suflet să văd galben. Cu Dumnezeu înainet și sperăm ca gândul cel bun să ne călăuzească în tot ce facem de acum încolo”, a afirmat Cătălin Flutur.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *