Botoșăneanul care a înjunghiat un taximetrist în gât, arestat preventiv. Vezi cine este individul!

Botoșăneanul de 35 de ani care în noaptea de sâmbătă spre duminică l-a înjunghiat pe un taximetrist în gât a fost arestat preventiv. Tribunalul Botoșani a decis, duminică, arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia, sub acuzația de tentativă de omor.

Agresorul se numește Andrei Condrea, are 35 de ani și este din municipiul Botoșani. El este recidivist și, potrivit unor surse judiciare, ar mai fi fost condamnat pentru fapte cu violență similare.

Incident șocant la Botoșani! Un taximetrist a fost înjunghiat de un client

Vă reamintim că un incident șocant a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Botoșani. Un taximetrist a fost înjunghiat de un client.  Un echipaj de politie din cadrul Biroului Rutier Botosani, aflat in serviciul de patrulare pe raza municipiului Botosani, au observat pe strada Petru Rares un autoturism tip taxi care stationa pe partea dreapta a partii carosabile, iar dinspre acesta se deplasa un barbat.

Politistii au procedat la interceptarea si legitimarea acestuia, fiind stabilita identitatea acestuia, in persoana unui barbat de 35 de ani, din municipiul Botosani. In timp ce îl legitimau, politistii au auzit strigatul de ajutor al unui alt barbat, care se afla in autoturism.  Intrucat victima prezenta taieturi in zona cervicala si sangera, unul dintre politisti i-a acordat acestuia primului ajutor pana la sosirea echipajului medical, reusind sa opreasca sangerarea, iar celalalt a imobilizat persoana suspecta.

Victima, in varsta de 42 de ani, a fost preluata de un echipaj Smurd si transportata la o unitate medicala pentru acordarea ingrijirilor de specialitate.


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *