Prefectul Dan Șlincu a votat la cea mai mică secție de votare din județ

Prefectul judeţului Botoşani, Dan Şlincu, a votat şi în turul doi pentru alegerea preşedintelui României.

Însoţit de soţia sa, reprezentantul guvernului în teritoriu a ales să voteze de această dată pe listele suplimentare la secţia din Gorovei, comuna Văculeşti. Această secţie nu numai că este cea mai mică din judeţ, ca număr de alegători înscrişi pe listele electorale permanente, dar şi cea mai mică din Moldova, respectiv a 11-a la nivel naţional.

Simţul civic ne îndeamnă să ne exercităm dreptul de vot, garantat de Constituţie. Am votat pentru un preşedinte care să ne reprezinte pe noi – poporul român, cu cinste şi demnitate. Am votat pentru un preşedinte care să se gândească la binele românilor, care să unifice, nu să dezbine şi care să ajute România să fie un stat respectat, să ajute românii să fie respectaţi”, a precizat prefectul Dan Şlincu.

 

2 thoughts on “Prefectul Dan Șlincu a votat la cea mai mică secție de votare din județ

  1. Istoria este existența noastră liberalii lui basescu- s violenți ca legionarii in vechea istorie, ISTORIA se repeta legionarii sunt violenți in exprimare si in actiunile lor împotriva celor mulți ,a părinților lor pe care îi dau muie….de ce dati muie părinților voștri???

  2. Se pare ca liberalii își iubesc parintii așa mult le dau ….muie ..esti .n. Mama ta ii dai ….tragi pe nas tare ….uite e mama ta ..E bunică.. e mătușa..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *