FOTO! Taximetriștii botoșăneni au luat cu asalt Spitalul Județean, după ce un coleg de-al lor a fost înjunghiat. Curtea unității, blocată

Taximetriștii botoșăneni au luat cu asalt Spitalul Județean, după ce un coleg de-al lor a fost înjunghiat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de un client.

Duminică la amiază, zeci de taximetre au blocat curtea unității spitalicești. Taximetriștii au venit, în semn de solidaritate, la spital pentru a vedea care este starea de sănătate a colegului lor și dacă este nevoie să se doneze sânge. 

La fața locului s-au deplasat și echipaje de la Poliție ca să fluidizeze traficul în proximitatea unității, dar și pentru a asigura ordinea publică în zonă. 

Reamintim că un bărbat de 35 de ani din Botoșani, a dat nas în nas cu un echipaj de poliție imediat ce a coborât din taxi, pe strada Petru Rareș, În timp ce era legitimat de oamenii legii, din taxi se auzea strigătul de ajutor al șoferului, care fusese înjunghiat în zona cervicală. Taximetristul a fost transportat în stare critică la spital, iar agresorul a fost reținut. 

Incident șocant la Botoșani! Un taximetrist a fost înjunghiat de un client

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *