Președintele PSD, Doina Federovici: Am votat astăzi împotriva sfidării, împotriva aroganței. Am votat pentru schimbare

Președintele PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici, a mers la vot, duminică, împreună cu soțul său. La ieșirea de la urne, Doina Federovici a declarat că a votat pentru schimbare și pentru un om care iubește România.

Am votat astăzi împotriva sfidării, împotriva aroganței. Am votat împotriva celor care nu respectă democrația  și Constituția României. Am votat astăzi pentru schimbare, pentru un președinte care trebuie să fie președintele tuturor românilor. Am votat pentru un președinte care va fi garantul respectării legii fundamentale în statul român, am votat pentru un președinte care trebuie să continue măsurile  care aduc bunăstare pentru fiecare cetățean. Nu în ultimul rând, am votat pentru omul care a apărat România de fiecare dată, pentru omul  care iubește România, pentru omul care iubește românii și pentru noi toți”, a spus Doina Federovici.

Liderul PSD Botoșani a avut și o declarație tăioasă la adresa adversarilor politici din PNL. Ea a criticat totodată măsurile anunțate de Guvernul Orban.

Au vrut să dea jos un Guvern care a luptat pentru români și România , pentru a sta în genunchi în fața forurilor europene. Săptămâna viitoare am văzut ce intenționează să facă guvernul Orban: să plafoneze salariul minim pe economie pentru constructori, nu vor să mai majoreze salariul minim pe economie pentru cei cu studii superioare, etc. Iată că își dau arama pe față, vor acționa după ziua de mâine”, a mai spus Federovici, care este convinsă că PSD va avea un scor mai mare la nivelul județului după acest tur de scrutin. 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *