VIDEO Primarul Cătălin Flutur, la vot: Am văzut cum e să fie rău, acum chiar îmi doresc să fie mai bine. Reacția sa la declarația lui Macaleți

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a votat, duminică, în al doilea tur al alegerile prezidențiale cu speranța că o să fie mai bine. El a declarat, la ieșirea din cabina de vot, că pasul mic, de astăzi, poate fi unul uriaș pentru România.

„Sunt 30 de ani de la Revoluție, 30 de ani democrație, de ani în care întotdeauna ne punem speranța că o să fie bine. Am văzut cum e să fie rău, acum chiar îmi doresc să fie mai bine. Mai este un pas mic, pasul de astăzi, și ca să parafazez pe cineva, poate să fie un pas uriaș pentru România”, a spus Flutur.

Totodată, edilul a reacționat cu privire la declarația președintelui CJ, Costică Macaleți, care a spus că prevede o mare surpriză după alegerile de astăzi:

În județul Botoșani, surpriză pentru PSD nu poate să fie decât un singur lucru: că și-au luat bătaie. Pentru orașul Botoșani, ce pot să vă spun este că votul politic este în primul tur”, a adăugat Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *