FOTO Student botoșănean reprezentant al standului Ambasadei Republicii Libaneze la Târgul de Carte „Gaudeamus”

Un student din Botoșani a  fost reprezentant al standului Ambasadei Republicii Libaneze la Târgul de Carte „Gaudeamus. Este vorba despre Octavian Eusebiu Halici, tânărul care studiază, în al doilea an, la Facultatea de Științe Politice în Limba franceză.

Octavian se află într-un program de internship în cadrul Ambasadei Republicii Libaneze.

Organizat de către postul public de radiodifuziune Radio România Actualități, „Gaudeamus”, cel mai cunoscut târg de carte, și-a deschis porțile în perioada 20-24 noiembrie 2019, în premieră în Pavilionul B2 Romexpo. Evenimentul promitea multe încă de la început și s-a dovedit a fi un mare succes: peste 200 de standuri care au găzduit sute de mii de titluri și aproape 900 de evenimente, lansări și prezentări de carte, sesiuni de autografe și dezbateri cu teme ce acoperă un spațiu vast, de la ficțiune și suspans până la gastronomie și poezie.

Oferta de volume de anul acesta a fost una extrem de variată și oricine s-a oprit la standul nostru în perioada 20-24 noiembrie a găsit cel puțin un titlu de carte sau un autor care să-i fie pe plac. Atmosfera în cadrul standului a fost animată de sesiuni gratuite de face painting pentru cei mici, invitații la lectură, de interpretarea unor melodii din repertoriul libanez, degustarea de mâncăruri tradiționale libaneze și de dezbateri interesante.

Evenimentul este un proiect cultural susținut de Ministrul Culturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *