Un bărbat din Botoșani a furat banii din contul iubitei sale. El a fost condamnat, dar femeia așteaptă banii

bani multi, stiri, botosani, investitiiUn bărbat din județul Botoșani a furat banii din contul iubitei sale, fiind condamnat pentru accesul ilegal la un sistem informatic. Este vorba de un tânăr de 36 de ani, Bogdan Grecu, din Dorohoi, care a convins-o pe femeia impreună cu care trăia să renunțe la serviciile bancare la ghișeu și să apeleze la internet banking.

În felul acesta, botoșăneanul Gabriel Bogdan Grecu a făcut operațiuni în numele femeii, reușind să își transfere în contul său o sumă de aproape 5.000 de euro.

Totul s-a întâmplat acum doi ani, iar femeia a făcut plângere împotriva bărbatului. Tribunalul Botoșani l-a condamnat pe acesta la doi ani de închisoare cu suspendare, dar și la plata unor despăgubiri civile către fosta sa iubita.

Din păcate, de la pronunțarea sentinței, în luna mai a anului trecut, femeia nu și-a primit niciun leu, iar asta o doare cel mai tare.

„Dar eu ce fac? Rămân pierdută de bani? Nu stiu unde să mai merg. 

E în libertate. Cu suspendare. Si eu ramân pierduta de bani”, spune femeia, care este nemulțumită că după un an și jumătate nu și-a primit banii furați. 

Mai mult decât atât, cei doi au împreună un copil de patru ani, iar bărbatul a mai omis lunile în care trebuia să achite pensia alimentară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *