Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și botoșăneanul George Burcea? Actorul a impresionat-o încă din prima clipă

Andreea Bălan și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de iubire desprinsă parcă din poveștile de dragoste. Cei doi au o familie frumoasă, însă puțini știu cum s-au cunoscut. Andreea avea nevoie de un băiat pentru clipul său muzical, iar George Burcea a fost norocosul. Încă din prima clipă, actorul a făcut-o pe cântăreață să își facă planuri de viitor, scrie Spynews.ro.

Andreea Bălan se poate considera o femeie fericită. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu George Burcea, cu care anul acesta s-a căsătorit într-un eveniment special la care au fost prezenți zeci de invitați. Andreea și George Burcea au două fetițe frumoase pe care le iubesc foarte mult și pentru care își impart bine timpul, astfel încât acestea să nu ducă lipsă de nimic. Dar cum a început totul?

Andreea se pregătea să filmeze un videoclip pentru o piesă și avea nevoie de un băiat pentru rolul de iubit. Zis și făcut! Serioasă din fire, vedeta a primit la casting mai mulți bărbați, însă din prima clipă a știut că George Burcea o sa fie alesul pentru clip, dar și pentru viața personală. Și-au dat numerele de telefon, iar de aici a început aventura celor doi: „Ne ştiam de la videoclipul Rece, devenisem amici, schimbam cărţi! Am venit la spectacole de teatru, am păstrat legătura. El îmi dădea cărţi de teatru, iar eu îi dădeam cu totul altceva. În mintea mea deja ştiam că o să îl părăsesc pe respectivul care eram atunci şi o să fiu cu George”, spunea Andreea Bălan pentru Antena Stars. 

La început au fost discreți, însă pe parcurs s-au afișat din ce în ce mai mult. Momentul mult așteptat a venit atunci când Andreea Bălan a anunțat pe pagina sa de Facebook ca este însărcinată cu primul lor copil. Acest lucru i-a apropiat și mai tare, iar ulterior au făcut o cununie religioasă discretă, în stil modern, pe o plajă din Malibu. 

În martie anul acesta, Andreea a adus pe lume cel de-al doilea copil, Clara Maria, cu care a întâmpinat probleme serioase la naștere. Atunci și-a dat seama că trebuie să-și unească destinul cu George Burcea și în stil religios românesc, iar peste doar câteva luni au programat evenimentul: ”Nuntă și Botez în Paradis”, așa cum a fost numit aceasta

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Anual, cântăreața are zeci de concerte și este apreciată pentru munca pe care o depune pe scenă alături de trupa sa. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *