Șofer din Botoșani implicat într-un accident cu trei mașini pe DN 29. Un bărbat a fost rănit (Update)

Un autoturism Audi, înmatriculat în Botoșani, a fost implicat într-un carambol cu trei mașini care a avut loc, vineri, pe DN 29, la ieșire din Plopeni, în județul Suceava.

În timp ce conducea autoutilitara pe DN 29 din orașul Salcea, pe fondul nepăstrării unei distanţe suficiente în mers, un bărbat de 30 de ani din comuna Moara, a intrat coliziune faţă-spate cu autoturismul condus în fața sa de un bărbat de 30 de ani din județul Călăraşi, pe care l-a proiectat în autoturismul condus de un bărbat de 23 de ani din județul Botoşani, oprit pentru a acorda prioritate unui alt autoturism care circula din sens opus şi efectua un viraj la stânga.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 30 de ani din județul Călăraşi, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *