O femeie din Botoșani s-a întors din Italia pentru un transplat, dar a ajuns la închisoare. Motivul pentru care a fost ridicată direct de la frontieră

femeie arestata, stiri, botosani, politieO femeie de 48 de ani, din județul Botoșani, plecată de  mai mulți ani, la muncă în Italia a ajuns în închisoare după ce s-a întors în țară pentru a face un transplant de rinichi. Aceasta divorțase de soțul său în 2007, iar băiatul a rămas în custodia bărbatului, fata luând-o cu ea, aceasta urmând să achite pensie alimentară pentru fiul ei. A plătit banii respectivi până în 2016, când a crezut că fiul său va veni la ea, iar un an mai târziu bărbatul a dat-o pe mâna justiției pentru neplata pensiei alimentare.

Botoșăneanca a adunat amenzi de 2.500 de lei, dar pentru că nu le-a achitat, acestea s-au transformat în zile de pușcărie, ea urmând să execute 250 de zile de închisoare în regim de detenție.

Astfel că, în iulie, când a revenit în România pentru transplant, femeia a fost ridicată de polițiștii de frontieră și încrcerată, transplantul urmând să aibă loc sub custodia celor de la Administrația Penitenciarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *