O nouă informare meteo de vreme rea. Anunț de ultimă oră de la meteorologi

lapovita, stiri, botosani
foto: rador.ro

Meteorologii au emis, vineri, o nouă informare de vreme rea pentru întreaga țară. Potrivit Administratiei Naționale de Meteorologie, în intervalul 22 noiembrie, ora 11:00 – 23 noiembrie, ora 10:00, vremea va fi deosebit de rece, cu ninsori la munte, precipitații mixte,  intensificări ale vântului.

Vremea va fi rece în sudul, centrul și estul țării, chiar deosebit de rece în Moldova și estul Transilvaniei, unde în cea mai mare parte a intervalului vor fi temperaturi negative.      

În Carpații Meridionali și Orientali precum și în zonele submontane aferente vor predomina ninsorile, iar local în Oltenia, Muntenia, dealurile Moldovei și în zonele depresionare precipitațiile vor fi mixte (ploaie, lapoviță și ninsoare) și trecător se poate depune polei.
  În Oltenia cantitățile de apă vor depăși izolat 15…20 l/mp.
 Vântul va avea intensificări în Munții Banatului și în vestul Carpaților Meridionali, unde la altitudini de peste 1500 m vitezele la rafală vor fi de 70…90 km/h, iar trecător ninsoarea va fi viscolită. Intensificări temporare ale vântului vor fi și în celelalte regiuni, cu precădere în cele sudice, unde pe arii restrânse vor fi viteze de 55…65 km/h.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com