Accident violent între un autoturism și un tir. Un șofer a murit în impact

Un şofer şi-a pierdut viaţa, în această dimineaţă, în urma unui accident produs în Albota, judeţul Argeş, după o depăşire periculoasă. Accidentul s-a produs pe DN 65 Piteşti – Craiova, în zona localităţii Albota, scrie Observator.tv. Şoferul unui autoturism marca Opel a intrat într-o depăşire periculoasă şi a intrat frontal într-un TIR care venea din sens opus.

În urma impactului violent, şoferul autoturismului a rămas încarcerat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

“Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe DN 65 Pitești – Craiova, la kilometrul 4, în zona localității Albota, județul Argeș, după ce conducătorul unui autoturism nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depășire și a intrat în coliziune cu un autotren.

În urma impactului, șoferul autoturismului a decedat. Sensul de deplasare dinspre Pitești către Slatina este oprit, traficul rutier se desfășoară dirijat, pe celălalt sens”, se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com