Accident în Botoșani! Un tânăr a intrat cu autoutilitara într-o mașină, însă și-a continuat deplasare. Polițiștii l-au depistat ulterior conducând o altă mașină

accident politie genericAccident produs de un tânăr care s-a urcat băut la volan. Joi,  poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Botoşani au fost sesizaţi prin apel 112 de un bărbat de 43 de ani, din localitatea Cristeşti, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza localităţii Cătămărăşti-Deal a fost acroşat de o autoutilitară, al cărei conducător auto şi-a continuat deplasarea.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că, un tânăr de 22 de ani din municipiul Botoşani, în timp ce conducea o autoutilitară pe drumul naţional DN 29B, în localitatea Cătămărăşti, pierde a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa regulamentar, fără a produce victime omeneşti.

 După producerea coliziunii, tânărul şi-a continuat deplasarea, fiind depistat ulterior de către poliţişti conducând un alt vehicul pe strada Magnoliilor din localitatea Cătămărăşti.

 Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, valorea rezultată fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  Oamenii legii cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *