De ce Chindriș de la FC Botoșani nu e lăsat la FCSB: „Ca la mănăstire: stareţul, apoi călugării în ascultare”

Foto: Prosport

Andrei Chindriș este ultimul nume de la FC Botoșani care se află pe lista lui FCSB. Cu toate acestea, patronul moldovenilor nu-l lasă să plece pe fundașul de 20 de ani, iar motivul se numește chiar Gigi Becali.

Valeriu Iftime consideră că jucătorul său ar putea fi „stricat” de patronul roș-albaștrilor.

„Pe Chindriş nu-l dau. Pot să-l dau, depinde, dar nu acum. Da, relaţia decentă, dar în sensul business-ului, dar eu nu am ţintă foarte mult acolo, cu FCSB-ul, nu cred în ceea ce spune dânsul de foarte multe ori. Cred că a avut nişte bani şi a încercat să facă din FCSB o echipă care nu este o echipă de fotbal european, ci o echipă românească şi este foarte puţin pentru pretenţiile care sunt acolo.Şi cred că mai poate să crească, dar dacă nu se implică foarte tare, deşi aici e un capitol închis. E greu să faci fotbal european cu Gigi Becali antrenor. Punct. Adică totul să treacă pe la el. E ca la mănăstire, e stareţul şi apoi sunt călugării în ascultare. Eu cu Becali m-am văzut o singură dată faţă-n faţă, la aeroport. În rest, doar la telefon”, a explicat Valeriu Iftime la Digi Sport Matinal.

Valeriu Iftime a cerut 3 milioane de euro în schimbul tânărului fundaș, care este și internațional de tineret, iar lui Gigi Becali nu i-a venit să creadă când a auzit pretențiile. Cu toate acestea, mutarea s-ar putea face, totuși, cu toate că jucătorul tocmai și-a prelungit contractul cu moldovenii.

„Chindriş nu e un capitol închis. El este un jucător foarte bun pentru România astăzi, un copil de 20 de ani care joacă în orice altă echipă. Compară-l cu Burcă, de exemplu. Ştiţi că el, la echipa noastră juca şi nu juca Burcă. Nu pentru regula U21, ci pentru că Liviu Ciobotariu avea mai multă încredere în el. Spunea că e jucător, îl pun oricând, trebuie să fie stâlp aici, în apărarea noastră şi nu ştii câţi ani are. Faptul că la 20 de ani joacă la noi şi poate juca la orice echipă din România, e un lucru bun, dar până ajunge fotbalist de fotbalist, trebuie să ai o trântă cu ăştia”, a punctat Iftime.

Gigi Becali oferă 800.000 de euro în schimbul lui Chindriș, însă patronul de la FC Botoșani a spus că jucătorul său ar putea ajunge în Germania, pentru că un impresar va veni să-l urmărească.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *