Comunicat PSD. Lucian Trufin: Dăncilă versus Iohannis – Respect versus Aroganță

Senatorul PSD Lucian Trufin atrage atenția asupra lipsei de respect față de români a președintelui Werner, dovada fiind simulacrul de dezbatere organizată de candidatul PNL la Președinție. Aflat în fața unei săli pline de studenți aduși ca pe vremurile de tristă amintire, aspirantul la șefia statului și-a organizat așa-zisa dezbatere într-un format nemaiîntâlnit în lumea civilizată, fiind deopotrivă moderator și invitat, niciunul dintre cei prezenți neavând curajul să-l întrebe despre lucrurile care îi interesează cu adevărat pe români.

„Vorbește când vrea el, cu cine vrea el, răspunde la întrebările puse de jurnaliști doar dacă sunt selectate și pregătite din timp de stafful său de campanie și invariabil atacă PSD-ul, adversarul său de temut, pentru care a făcut o adevărată obsesie. Cam așa se prezintă în fața electoratului candidatul galben la cea mai înaltă funcție în stat, domnul Klaus Werner Iohannis și este incredibil cum poate să rostească cuvinte goale minute în șir, fără să transmită nimic. Cred că valoarea unui politician e dată în primul rând de calitatea mesajului său și sunt sigur că orice alt om politic care s-ar prezenta în fața cetățenilor cu un astfel de discurs negativist și sec, ar fi trimis imediat la plimbare” a declarat senatorul Lucian Trufin.

Senatorul botoșănean atrage atenția asupra inerției ce marchează aceste alegeri prezidențiale, inacțiune impusă de președintele în exercițiu, prin eschivarea sa de la orice fel de confruntare publică cu doamna Dăncilă și se declară convins că lucrurile merg într-o direcție greșită pentru democrația din România.

„Atitudinea candidatului Iohannis, transmite un mesaj clar românilor: nu-mi pasă de ce credeți voi, eu sunt șeful, am Guvernul MEU, am președinția MEA și veți trăi în curând cum doresc EU. Cui nu-i place, ghinion!  În aceste condiții, viitorul va fi sumbru pentru noi, cetățenii acestei țări. Singura șansă prin care mai putem schimba în bine soarta lucrurilor o avem pe 24 noiembrie, la vot. Un exemplu elocvent îl reprezintă cele două întâlniri cu presa de aseară ale candidaților la Președinție. Pe de o parte am avut un Werner plin de sine, arogant și neincomodat de vreo întrebare care să-i tulbure prestația de profesoraș în fața clasei pline de elevi cuminți. De cealaltă parte am avut un candidat al PSD-ului, doamna Viorica Dăncilă, care a răspuns la peste 250 de întrebări, fără discriminare, fără scenariu și multe dintre ele de-a dreptul incomode. Dar asta înseamnă responsabilitate, implicare și transparență. Îi invit în acest sens pe toți botoșănenii să se gândească bine cu cine votează. Au de ales între aroganță și bun simț, între lipsa realizărilor și un proiect de țară. Îi îndemn pe botoșăneni să voteze cu Viorica Dăncilă – un ROMÂN/PREȘEDINTE care-i respectă pe toți și îi înțelege” a mai adăugat senatorul social- democrat.

Sursa: comunicat PSD

 

2 thoughts on “Comunicat PSD. Lucian Trufin: Dăncilă versus Iohannis – Respect versus Aroganță

  1. Ha, ha, ha, ha, ha, ha… e mare disperarea, baieti? Mai aveti cateva zile si o sa incepeti sa va mancati intre voi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *