Șofer din Botoșani, tras pe dreapta de polițiștii ieșeni. Motivul pentru care a fost amendat și a rămas fără certificatul de înmatriculare

politie rutiera razieUn bărbat, de 38 de ani, din județul Botoşani, a fost sancționat contravențional, marți, conform O.U.G. nr. 195/2002, de polițiștii ieșeni deoarece a condus un auto, pe DE 583, în comuna Strunga, având lumini de altă culoare şi intensitate decât cele prevăzute de lege şi prezentând defecţiuni minore la sistemul de iluminare.

De asemenea, s-a dispus retragerea certificatul de înmatriculare.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Frumos împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român au acționat, pe raza de competență, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice și prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul acțiunii au fost controlate 44 de autovehicule și au fost legitimate 56 de persoane. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 8.720 de lei, dintre care 10 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice și 16 pentru alte abateri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com