Comunicat PSD: Costel Lupașcu, deputat: ,,Domnule Iohannis de ce urâți județul Botoșani ?

Iohannis,  a stat în cei  5 ani de mandat,  mai mult în concediu și vacanțe în afara țării și  nu a avut timp să ajungă niciodată  în județul Botoșani. Întrebarea este simplă: de ce urâți atât de mult județul Botoșani, domnule Iohannis?  De ce ați cerut ca Botoșaniul să fie sancționat pentru opțiunile sale ? Botoșaniul este județul natal al unor mari români, personalități la nivel național și mondial, precum Eminescu, Enescu, Iorga, Luchian. Botoșănenii sunt oameni deștepți, credincioși, familiști, responsabili, mândri și frumoși,  respectuoși și  demni, cu drag de țară,  de datini, de tot ce-i românesc.

Botoșănenii nu își doresc să mai aibă un președinte laș, arogant, fricos, care fuge de confruntări, care minte cum respiră, care în loc să muncească pentru români a stat mai mult în concedii pe banii și pe cheltuiala poporului român, fără realizări în mandatul său, cu multiple dosare penale și care vrea să vândă țara! Ne dorim ca președinte un român adevărat, o persoană implicată și responsabilă. Iohannis și gașca lui au făcut mult rău țării și sunt pregătiți să taie pensii, salarii, să comaseze și să închidă spitale, să anuleze subvențiile agricultorilor și să mărească impozitele. 

În acești 5 ani am avut un președinte de țară care a avut o singură realizare legată de faptul că a dat jos un guvern legitim, ales prin vot. Aceasta este singura performanța a lui Iohannis! Domnule K.W.I., nimeni şi nimic nu va reuşi să şteargă imaginea unui preşedinte, care i-a dezbinat pe români şi a făcut tot ce a putut, constituţional, dar mai ales neconstituţional, pentru a pune beţe-n roate dezvoltării acestei ţări.

Poporul român este un popor credincios, cu respect pentru valori și morală, iar românii își doresc unitate și nu dezbinare. România are nevoie de acel om cald, empatic, muncitor, care își iubește țara și românii și care luptă pentru fiecare. Toate acestea sunt caracteristicile unui singur candidat ale Vioricăi Dăncilă, un om care este alături de oameni și de toate dorințele lor. 

Noi, românii, suntem un popor binecuvântat, care a avut întotdeauna puterea de a-și întoarce soarta. Noi nu cedăm și nu dăm înapoi, nu ne pierdem speranța că ne poate fi mai bine!

K.W.I. a fost și este o mare dezamăgire pentru toți românii, de aceea dacă ar mai avea un gram de respect pentru popor, s-ar retrage din cursa pentru alegerile prezidențiale pentru că românii și botoșănenii îl vor sancționa pentru aroganța, ura și lașitatea de care a dat dovadă.

Sursa: comunicat PSD

 

One thought on “Comunicat PSD: Costel Lupașcu, deputat: ,,Domnule Iohannis de ce urâți județul Botoșani ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com