FOTO Accident șocant! Un tânăr a murit, iar altul este în stare gravă după ce s-au răsturnat cu mașina

Un grav accident rutier a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, pe raza sucevene localității Putna. Un tânăr a murit, iar altul a fost rănit după ce s-au răsturnat cu mașina.

Gabriel Bobu, de 24 de ani, din Putna, conducea autoturismul VW Golf, în care Ionel Popescu, de 29 de ani, din aceeași localitate, era pasager.

La un moment dat, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de
deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers, a revenit apoi pe sensul său, după care a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice, apoi cu un gard din plasă sudată și în cele din urmă cu gardul unui imobilul, autoturismul oprindu-se în curtea imobilului respectiv.

Șoferul a fost rănit și transportat la spital. El a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din păcate, Ionel Popescu a murit în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de: „ucidere din culpă”, „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *