Comunicat PSD: Ipocrizia liberalilor din Botoșani nu are limite! PSD prezintă dovada clară că drumul Botoșani-Ștefănești a primit finanțare și va fi modernizat datorită Guvernului Dăncilă

PSD Botoșani demască ipocrizia fără margini de care a dat dovadă deputatul liberal Cristian Achiței, care se laudă în presa locală și sponsorizează pe rețelele sociale propria sa declarație mincinoasă și denigratoare la adresa botoșănenilor cu privire la modernizarea drumului Botoșani-Ștefănești, care a primit finanțare și va fi modernizat datorită Guvernului PSD condus de Viorica Dăncilă. Totodată, parlamentarul liberal a votat împotriva ”Bugetului de stat” unde era prevăzută finanțarea acestui obiectiv din județul Botoșani. 

Domnule deputat Achiței, dacă nu aveți nimic de prezentat din mandatul șefului dumneavoastră Klaus Iohannis, nu insultați inteligența botoșănenilor și nu vă lăudați cu ceea ce ați fost incapabil să rezolvați. V-ați trezit la guvernare fără votul direct al românilor și al botoșănenilor și ați început să vă lăudați cu realizările Guvernului Dăncilă pe care înainte îl înjurați în fiecare zi. Este înjositor ce ați făcut. Prezentați o investiție care a fost aprobată și finanțată de Guvernul Dăncilă drept o realizare personală a dumneavoastră, care până să ajungeți la guvernare împroșcați cu noroi tot ce a realizat PSD. Botoșănenii știu să citească și să urmărească înregistrarea video cu ședința Guvernului în care a fost aprobată hotărârea Guvernului României publicată în Monitorul Oficial din perioada în care prim-ministru era doamna Dăncilă cu privire la finanțarea lucrărilor de refacere a drumului DN 29D, Botoșani – Ștefănești”, a declarat Doina Federovici.

Reprezentanții PSD Botoșani au prezentat dovada video a aprobării Hotărârii de Guvern adoptată în ședința din 10 aprilie 2019, semnată de Viorica Dăncilă și publicată în Monitorul Oficial nr. 300 din 18 aprilie 2019 în care este aprobată finanțarea pentru modernizarea drumului Botoșani-Ștefănești DN29. În urmă cu câteva zile, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că s-au încheiat procedurile de evaluare și a fost stabilit un constructor pentru refacerea drumului național DN 29D, Botoșani – Ștefănești.   

Deputatul liberal Achiței, din lipsă de realizări politice pentru județul Botoșani își copiază candidatul la prezidențiale și plătește bani la rețelele sociale pentru a prezenta botoșănenilor o realizare cu care nu are nicio legătură. Urmează în zilele următoare să ne spună domnul parlamentar cum dânsul, cu toți liberalii și cu Iohannis au mărit salariile la medici, la profesori, au majorat punctul de pensie, au scăzut impozitul pe venit la 10%, au majorat alocațiile elevilor și bursele studenților, au inițiat Start-up Nation, au scăzut șomajul și au crescut numărul locurilor de muncă, au crescut salariul minim și să spună că tot ce a făcut PSD pentru români, e de fapt opera foștilor pedeliști, deveniți liberali. Apoi urmează să ne spună că nu ei sunt cei care au tăiat veniturile românilor în 2010. Să vă fie rușine pentru plagiate. Botoșănenii nu uită și vă taxează la vot pe 24 noiembrie!”, a subliniat președintele PSD Botoșani.

Sursa: comunicat PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *