Se caută șefi pentru mai multe secții din Spitalul Dorohoi

spitalul municipal dorohoi, stiri, botosaniSe caută șefi de secții la Spitalul municipal Dorohoi. Sunt locuri libere la șefia următoarelor secții: Medicină internăII; Secția ATI; Secția Obstetrică-ginecologie;Secția Pediatrie; Laborator Radiologie și imagistică medicală. Taxa de concurs este de 150 de lei și se achită la casieria spitalului.

La concurs se pot prezenta medici cu o vechime de cel puțin 5 ani în specialitatea postului, specialitate pe care o practică în mod curent și încare sunt confirmați prin ordin al m.s.p. (vechimea în specialitate decurge de la data confirmării și încadrării ca specialist).

Persoanele sancționate în ultimii 2 ani de unitățile la care au fost angajate sau de Colegiul Medicilor din România, precum și cele cărora le-a încetat contractul de administrare în condițiile stabilite la art. 5, lit. b), c) sau d) nu pot participa la concurs.

Concursul sau examenul va consta în următoarele probe: interviu –susținerea proiectului de management, probă scrisă, probă clinică sau practică.

Înscrierile la concurs se fac la sediul unității, în termen de 15 zile, iar concursul se organizează în termen de minimum 30 de zile și maximum 90 de zile de la publicarea în „Viața medicală”.

Detalii: AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *