Vremea schimbă foaia. Ce anunță meteorologii în următoarele două săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice și precipitațiilor în perioada 18 noiembrie-1 decembrie. Potrivit meteorologilor, în intervalul 18 – 20 noiembrie se vor înregistra temperaturi maxime mai ridicate decât cele specifice perioadei, între 12 și 15 grade, în medie.

Apoi este estimată o răcire accentuată a vremii, spre 1…2 grade. După data de 23 noiembrie, ușor și treptat, temperaturile diurne vor crește, astfel că, până spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, se vor atinge în
medie 7….8 grade, la scară regională. Minimele se vor menține ridicate în primele 3 zile de prognoză, când se vor înregistra în medie în jur de 9 grade, pentru ca ulterior o răcire semnificativă a vremii să determine valori în jurul a -3 grade, în medie, în data de 23 noiembrie. Până în ultima zi a intervalului, minimele vor crește treptat, spre 2…3 grade.
Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în intervalul 18 – 22 noiembrie, apoi va crește din nou începând cu data de 25 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *