Liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică, lăsat fără permis de polițiștii rutieri

Liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică, a rămas fără permis pentru trei luni după ce polițiștii rutieri l-au prins conducând cu o viteză de peste 100 km/h în localitate.

Politistii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, pe drumul national DN 29A, in localitatea Dumbravita, au surprins cu aparatul radar un autoturism care rula cu viteza de 105 km/h .

În urma verificarilor efectuate s-a stabilit identitatea conducatorului auto, in persoana lui Costel Șoptică, de 52 de ani din municipiul Botosani.

Acestuia i s-a adus la cunostinta viteza cu care rula, precum si masurile legale ce vor fi luate in cauza, respectiv sanctionarea cu amenda in cuantum de 10 puncte pentru nerespectarea regimului de viteza legala si 6 puncte pentru lipsa documentelor obligatorii prevazute de lege, respectiv permisul si actul de identitate. De asemenea, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioada de 90 de zile”, susțin polițiștii.

Costel Șoptică a refuzat sa semneze documentele intocmite de catre politisti.

Un șofer din Botoșani rula cu 105 km/h în localitate. Cum a fost sancționat de Poliția Rutieră

One thought on “Liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică, lăsat fără permis de polițiștii rutieri

  1. Cum sa-si permita politistii sa i ia carnetul unui senator? Doar este la butoane si face ce vrea .Nu le e pic de rusine cit de murdari sunt .Ce sa le ceara oamenilor de rind ?VOTURILE sa i poata ingenunchea ? Trebuia sa i confiste si masina de senator .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *