Concurs organizat la INM pentru promovarea în funcții de execuție a procurorilor. Trei procurori din Botoșani au participat la examen

Parchetul Botosani, stiri, botosaniSecția de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a organizat, prin intermediul Institutului Național al Magistraturii, concurs de promovare pe loc în funcţii de execuţie a procurorilor. Au fost scoase la concurs 50 de posturi aferente gradului profesional de procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, 100 de posturi la parchetele de pe lângă Curtea de apel și 70 de posturi la parchetele de pe lângă Tribunale.

La concurs s-au înscris și actualul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, Valeriu Chihaia, fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, Domnica Crăciun Vartolomei, dar și procurorul Constantin Marius Onofrei Nichiforel de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani.

În ciuda concurenței, toți cei trei  au fost declarați admiși, obținând note de peste 8,7, cea mai mare notă fiind obținută de Domnica Crăciun Vartolomei, care a fost notată cu 9,45. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *