Deputatul Mihaela Huncă: Obiectivul prioritar al Pro România îl reprezintă alegerile locale și parlamentare

Obiectivul prioritar al Pro România îl reprezintă alegerile de anul viitor, respectiv alegerile locale și parlamentare, a anunțat deputatul Mihaela Huncă.

Liderul Pro România Botoșani a declarat că în mai multe localități din județ au fost stabiliți candidații la alegerile locale.

Am avut discuții cu reprezentanții Pro România în câteva localități, unde deja avem cât de cât propuneri de candidați la primării și propuneri de candidați pentru consilii locale și județene. (…) Va fi un an important, în care noi, cei de la Pro România, ne vom continua drumul nostru pentru cetățenii care ne-au dat votul. Pro Romania trebuie sa construiasca si sa reprezinte ceea ce este nevoie si inca nu exista in politica de centru stanga, un partid cu adevărat al românilor.  Vă reamintesc că am pornit de la zero in 2018 , am luat aproape 7 % la europarlamentare si 9% la prezidentiale. Muncim deja pentru a  continua in 2020 cu rezultate bune in alegerile locale si parlamentare si sa pregatim adevarata bătălie pentru schimbarea Romaniei din 2024”, a afirmat Mihaela Huncă.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *