Dramatic! Un copil de trei ani a luat foc în timp ce dormea

copil-ars-botosaniCaz șocant în localitatea Mânzați, comuna Ibănești, județul Vaslui, unde un copil de trei ani a suferit arsuri peste 75% din suprafața corpului! Ambulanța tip C2 din Bârlad a ajuns la caz unde a constatat că starea micuțului este foarte gravă și a solicitat prezența Ambulaței de tip TIM (Terapie Intensivă Mobilă) de la ISU Vaslui, copilul fiind intubat, scrie Vremea Nouă.

Nenorocirea s-a produs, după cum spun părinții, când copilul dormea în casă, iar ei erau afară la animale. În casă ardea focul, iar o scânteie a ajuns pe hainele micuțului, care au luat foc. Părinții au auzit că cel mic plânge și au intrat la el. S-au speriat foarte tare și l-au scos imediat afară, însă deja hainele erau arse și lipte de copil. Ambulanța din Bârlad, cu medicul Dan Ungureanu, a plecat spre spitalul din Bârlad, dar în comuna Băcani urmează să se întâlnească cu TIM-ul Vaslui.

„Ce va decide medicul de pe TIM aia vom face, posibil să fie trimis copilul direct la Iași la aeroport să fie transportat la un spital de arși”, a spus medicul Dan Ungureanu. Practic copilul are arsuri de la brâu în sus peste tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *