Chindriș și acum el. Jackpot pentru FC Botoșani! Patru cluburi dintr-un campionat puternic sunt gata să pună banii pe masă pentru „diamantul” lui Iftime

Hervin Ongenda (24 de ani) e la mare căutare în Italia. Crescut de PSG, Ongenda a ajuns la FC Botoșani, în România, și se află pe finalul contractului cu trupa patronată de Valeriu Iftime, iar italienii vor să profite de acest aspect. Tuttomercatoweb scrie că mai multe cluburi din „Cizmă” sunt interesate de francez.

Oferta de la Chievo l-a făcut pe Ongenda să intre pentru o scurtă perioadă în dizgrațiile celor de la Botoșani, după ce francezul a forțat plecarea din România, dar se pare că veronezii n-au renunțat definitiv la fotbalistul crescut pe Parc des Princes. Tuttomercatoweb.com scrie că Ascoli, Chievo, Salernitana și Benevento, formații din Serie B, sunt interesate de serviciile lui Ongenda.

Marius Croitoru, antrenorul Botoșaniului, l-a lăsat câteva meciuri în afara lotului pe Hervin Ongenda, după ce impresarii francezului au încercat să forțeze mâna clubului în privința cedării fotbalistului la Chievo.

Crescut la academia francezilor de la PSG, Hervin Ongenda a mai jucat la Bastia, Zwolle și Real Murcia înainte de a ajunge la Botoșani.

Sursa: ProSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *