Costel Șoptică a făcut anunțul privind viitorul prefect de Botoșani. Când se va face schimbarea!

Liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică, a anunțat vineri, într-o conferință de presă, cine va fi noul prefect al județului Botoșani. Este vorba de Dan Nechifor, care a mai ocupat această funcție înainte de venirea lui Dan Șlincu, însă Șoptică nu a dat numele viitorului subprefect, menționând  că sunt „două-trei” persoane luate în calcul. 

„Am luat în discuție nominalizarea domnului Dan Nechifor. Este opțiunea care a rezultat din urma discutării mai multor propuneri. Și vreau să vă spun că și în continuare acest lucru este deschis… Este o propunere, intră în verificări. Sunt proceduri care aparțin Ministerului de Interne. Pentru funcția de subprefect sunt discuții. Sunt mai multe persoane care au aplicat și nu pot să vă spun numele”, a declarat Șoptică.

Schimbarea prefectului și subprefectului va avea loc după turul doi al alegerilor prezidențiale. 

Ceea ce vă pot spune, în urma discuțiilor avute la București, într-o manieră foarte directă, deocamdată, prefecții vor rămâne la Ministerul de Interne, pentru că ar fi fost foarte complicat de trecut la Ministerul Dezvoltării și probabil că vor ajunge sub Secretariatul General al Guvernului”, a adăugat liderul PNL de Botoșani. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *