FOTO! Șapte elevi botoșăneni vor primi bursa ”Prof.dr. Constantin Manolache”, de 6.000 lei. Cine sunt aceștia!

Șapte burse școlare “Pof. dr. Constantin Manolache“ vor fi acordate anul acesta de către Rotary Club Botoșani,  în scopul sprijinirii elevilor  din ciclul preuniversitar, de la unitățile școlare din județul Botoșani.

În urma evaluării dosarelor, Comisia de Acordare a Burselor i-a desemnat pe cei elevii câștigători ai bursei de 6.000 lei pe an, toți aceștia având rezultate deosebite la învățătură și olimpiade școlare.

Bursierii anului școlar 2019-2020 sunt: Răzvan Politic, clasa XI-a, Liceul Pedagogic Botoșani, Valentina Simona Crauciuc, clasa XI, Liceul Pedagogic Botoșani, Fabio Roberto Gorghi-clasa X-a la Liceul Teoretic ”Gr.Antipa” Botoșani, Daniel Malanca-clasa IX-a la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani, Samuel Viziteu, clasa X-a la Colegiul Economic ”Octav Onicescu” Botoșani, Larisa Florina Pânzariu-clasa XII-a la Colegiul Economic ”Octav Onicescu” Botoșani și Raluca Valentina Andronic, clasa XII-a la Colegiul Economic ”Octav Onicescu” Botoșani.

Daniel Bucatariu, președintele Rotary Club Botoșani, a declarat că banii au fost strânși în urma unui bal caritabil de la oameni de afaceri din Botoșani și că în acest an programul bursier s-a desfășurat la nivelul întregului județ, cu o creștere a numărului de burse acordate. 

Vineri, la Inspectoratul Școlar Județean a avut loc o festivitate de premiere, la care au participat cei șase elevi și profesorii acestora. 

Vreau să transmit toată aprecierea noastră și mulțumiri Clubului Rotary. Iată că pentru al șaselea an consecutiv motivează pe acești tineri și le dorim cât mai multe ediții în continuare. Copiilor să le transmit mulțumiri și aprecierile noastre, pentru faptul că ne faceți mândri la concursurile și olimpiadele la care participați și să vă spun să aveți încredere în voi, în tot ceea ce faceți, să aveți încredere în școală și profesorii voștri, pentru că veți învăța lucruri importante pentru cariera voastră, pentru viața voastră”, a spus Gabriel Hârtie, inspector general al IȘJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *