Atenție șoferi din Botoșani! CNAIR anunță două noi puncte de verificare a rovignetelor

vigneta, stiri, botosani, cnair, radarCompania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că, începând de vineri, vor fi puse în funcțiune pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din România 13 noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă, prin intermediul căroră vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare (rovinieta), în vederea sancționării cu amenda contravențională.

Două dintre punctele fixe se află pe raza județul Botoșani, respectiv la cele două puncte de trecere a frontierei, Stânca și Rădăuți Prut.  Acestea se adaugă celui de la Baisa, de pe drumul Botoșani- Suceava

„Punctele de control ce urmează a fi puse în funcțiune la data de 15.11.2019, sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Vărșand, Salonta, Borș, Urziceni, Petea, Halmeu, Galați, Oancea, Albița, Sculeni, Stânca, Rădăuți Prut și Siret”, susțin reprezentanții CNAIR.

Astfel, de vineri, la nivel național vor fi 106 de puncte fixe de control valabilitate rovinietă pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi.

Punctele de control fac parte din SIEGMCR, sistemul informatic deținut de CNAIR.

Adresăm conducătorilor auto rugămintea de a verifica înainte de a utiliza rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi valabilitatea rovinietei.

Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, CNAIR a pus la dispoziția acestora, pe portalurile web www.cnadnr.ro (secțiunea Verificare Rovinieta) și www.erovinieta.ro un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (număr de înmatriculare, număr de identificare).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *