Lacul cu nuferi de la Ipotești va fi supravegheat video. Vicepreședinte CJ: Sperăm să identificăm rău-făcătorii, cât și persoanele care fac drifturi prin zonă

lacul cu nuferi, ipotesti, stiri, botosaniLacul cu nuferi de la Ipotești va fi supravegheat video. Aceasta este următoare investiție care va fi realizată de Consiliul Județean Botoșani în zonă, decizia fiind luată după ce au fost vandalizate băncile și balustrada. 

Dorin Birta, vicepreședintele Consiliului Județean, a declarat că la această dată au început lucrările pentru iluminarea aleii care duce la lac, investiția ridicându-se la peste 200.000 lei.

Se estimează ca lucrarea să fie finalizată în aproximativ o lună. De asemenea, am introdus și o fibră optică, care va fi folosită pentru montarea unor camere de supraveghere pe toată lungimea aleii și în zona lacului. Au fost diferite distrugeri în zonă: balustradă, bănci, coșuri de gunoi, chiar și în zona amenajată pe insuliță. Sperăm ca să putem identifica cu ajutorul acestor camere atât rău-făcătorii, cât și posibile persoane care fac drifturi prin zonă”, a spus Birta.

Banii pentru camerele video vor fi prinși în bugetul de anul viitor al Consiliului Județean. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *