Gelozie penală! Șeful de la Ambulanță care și-a pus angajații să îi urmărească iubita cu Salvarea

Dragostea cu năbădăi dintre șeful Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin și o femeie divorțată, mama unui copil de patru ani, a ajuns să fie anchetată de DIICOT, scrie evz.ro. Managerul Adrian Arsenie Truică este cercetat penal după ce, susțin anchetatorii, i-ar fi pus pe un medic și pe doi șoferi, angajați ai instituției, să o urmărească pe femeia care a decis să se despartă de el. Telenovela cu iz penal a intrat în atenția autorităților după ce medicul ar fi șantajat-o pe femeie cu fotografii compromițătoare, a amenințat-o că o dă afară de la serviciu și l-a sunat pe fostul ei soț ca să o facă de rușine.

Procurorul de caz al DIICOT a dispus, miercuri seara, reținerea pentru 24 de ore a șefului Serviciului Județean de Ambulanță Caraș Severin.

Managerul Ambulanţei Caraş-Severin este anchetat de DIICOT pentru organizarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunii de șantaj. Practic, susțin anchetatorii, după ce femeia divorțată a pus capăt relației cu el, „începând cu luna februarie 2019 și până în prezent suspectul a săvârşit acte de ameninţare și constrângere psihică și fizică pentru a determina o persoană vătămată să reia relația intimă pe care au avut-o până în februarie 2019”.

Funcționarul numit în fruntea Serviciului de Ambulanță de Ministerul Sănătății nu s-a sfiit să mobilizeze un medic și doi șoferi care au urmărit-o pe femeie, pas cu pas, cu ambulanța prin municipiul Reșița.  În plus, susțin oamenii legii, femeia a fost amenințată de fostul iubit cu divulgarea unor imagini compromițătoare dacă nu reia relația cu el.

Gelozia ajunsă la extrem l-a determinat, chiar, să o blocheze în trafic pe femeie și, mai mult, să îl sune pe șeful ei căruia Truică i-ar fi spus să îi desfacă contractul  de muncă căci, altfel, firma poate avea probleme. Grozăvia nu s-a oprit aici, spun anchetatorii. Truică l-a sunat chiar și pe fostul soț al ex-iubitei sale cărui i-a propus să îi ofere imagini cu ea dezbrăcată, într-o cameră de hotel, pe care bărbatul să le folosească pentru a cere custodia copilului celor doi.

Urmărită și blocată în trafic

Pe baza plângerii făcute de victima șantajului sexual, DIICOT a deschis un dosar penal. În urma anchetei demarcate de procurori a reieșit că amenințările șefului de la Ambulanță la adresa femeii au început în cursul lunii martie 2019.  Îi trimitea mesaje, spun anchetatorii, pentru a o determina să reia relația intimă pe care cei doi au avut-o până în luna februarie.

I-a transmis că are filmări cu ea dezbrăcată pe care le-a înregistrat într-o cameră de hotel din Băile Herculane, în timpul unei aventuri amoroase. Atunci când a văzut că fosta lui iubită se încăpățânează să îi răspundă avansurilor și nici nu se lasă înduplecată, l-a sunat pe fostul soț al femeii, tot în luna martie 2019. Truică s-a oferit să îi dea imaginile compromițătoare cu fosta lui soție ca să le poate folosi pentru a obține custodia fiului său. În ciuda insistențelor managerului, femeia nu s-a lăsat înduplecată. Orbit de gelozie, în iunie 2019, Adrian Truică i-a trimis mesaje prin care o amenința că o va da afară de la serviciu.

Oficiali din rândul anchetatorilor au declarat, pentru EVZ, că victima șantajului șefului de la Ambulanță lucrează la o firmă privată. De parcă nu ar fi fost de ajuns, ambulanțierul șef a apelat la un prieten pe care l-a luat în mașină și a plecat,  pe 24 octombrie 2019, în urmărirea femeii. După ce a blocat-o în trafic și i-a zis, din nou, că o va da afară de la serviciu, Adrian Truică, cu tupeu, l-ar fi sunat pe șeful femeii și l-a amenințat că, dacă nu îi desface contractual de muncă  fostei lui iubite, va apela la relațiile sale și va trimite controale la societate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com