Percheziții la locuința unei femei de 34 de ani din Botoșani. Polițiștii au ridicat sume de bani

politia, mascati, stiri, botosani, perchezitiiPercheziție la domiciliul unei femei din Botoșani. Miercuri, poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară  emis de Judecătoria Botoşani, la locuinţa ueni botoșănence de 34 de ani.

 Cu ocazia activităţilor, la locația vizată, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, sumele de bani sustrase și documentele de identitate ale persoanei vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

 ”În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, urmând ca astăzi persoana în cauză să fie prezentată instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

În urma probatoriului administrat a rezultat faptul că la data de 6 noiembrie, aceasta, în timp ce se afla  într-o stație de transport în comun din municipiul Botoșani, profitând de neatenția unei tinere de 26 de ani, din localitatea Corni,  a sustras din buzunarul rucsacului pe care îl purta, un portofel în care avea sumele de 300 euro, 945 lei și documente personale.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Botoșani,  au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore faţă de femeie, bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt.

    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *