Interlopul care a ucis un om cu 11 lovituri de cuțit a fost condamnat. În trecut, a fost încarcerat și în Penitenciarul Botoșani

Criminalii lui Marius, tânărul înjunghiat de 11 ori după ce a alunecat pe zăpadă în faţa unui club din Mediaş, au fost condamnaţi la închisoare de Tribunalul Sibiu, scrie Observator..Instanţa a decis ca Marius Rusu, interlopul din Alba, fost deținut al Penitenciarului Botoșani, care l-a înjunghiat pe Marius, să fie condamnat la 12 ani şi patru luni de închisoare.

Paul Anghel, tânărul filmat în timp ce îl loveşte cu piciorul în cap pe tânărul ce fusese deja înjunghiat de Rusu, a fost condamnat la 5 ani de închisoare.

De asemenea, instanţa l-a condamnat şi pe Ovidiu Otvoş, cel care l-a lovit cu pumnii pe Marius, la patru ani şi două luni de închisoare.

Decizia Tribunalului Sibiu nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Crima care a îngrozit România, la începutul acestui an, a pornit de la un scandal izbucnit într-un club din Mediaş, acolo unde interlopul Marius Rusu, eliberat din închisoare în baza recursului compensatoriu, petrecea cu câţiva prieteni.

Criminalul care a șocat întreaga Românie, după ce a ucis un tânăr cu un cuțit, a fost încarcerat și în Penitenciarul Botoșani. Dezvăluirile unui fost coleg de pușcărie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *