Polițiștii au răscolit locuințele a patru botoșăneni. Au fost luați cu cătușe de la domiciliu

Percheziții ale polițiștilor la locuințele a patru botoșăneni. Marți, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 Botoşani au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore faţă de patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 32 de ani, din comunele Brăieşti şi Leorda, bănuiţi de  comiterea mai multor infracţiuni.

 În urma probatoriului administrat a rezultat că în noaptea de 9 spre 10 noiembrie, cei patru au consumat băuturi alcoolice la un bar de pe raza comunei Mihai Eminescu, iar pe fondul unui conflict spontan au agresat trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 35 şi 42 de ani.

 Marți, poliţiştii au pus în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară  emise de Judecătoria Botoşani, la locuinţele celor patru bărbaţi.

 Cu ocazia activităţilor, la locuinţele persoanelor vizate, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, conform prevederilor Codului de Procedură Penală , mai multe obiecte contondente susceptibile că au fost folosite la comiterea faptelor.

 ”În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, urmând ca astăzi persoanele respective să fie prezentate instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

      

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *