Botoșăneanul Cristian Achiței, numit secretar al Comisiei de Transporturi și Infrastructură

La propunerea grupului PNL din Camera Deputaților, botoșăneanul Cristian Achiței a fost numit secretar al Comisiei de Transporturi și Infrastructură. Deputatul a precizat că această numire este „o onoare deosebită, dar și o responsabilitate sporită privind activitatea mea parlamentară”.

În calitate de secretar al comisiei voi rămâne fidel principiilor mele referitoare la investiții: proiectele trebuie sprijinite și promovate pentru a fi puse în aplicare și, de asemenea, trebuie să existe capacitatea de a lua decizii rapide în favoarea investițiilor. Sunt convins că acest mod de lucru va sprijini și investițiile din județul Botoșani, prioritățile mele rămânând aceleași din timpul guvernării PSD: DN 28B Botoșani-Tg. Frumos și DN 29D Botoșani-Ștefănești. Mă voi lupta cu toate forțele pentru demararea acestor proiecte, pentru începerea lucrărilor în cel mai scurt timp, după perioada de stagnare cauzată de incapacitatea demonstrată a pesediștilor”, a spus Achiței.

Victorie clară a PNL în zona coordonată de deputatul Cristian Achiței. „Scorul de pe zona mea de responsabilitate este peste media națională obținută de candidatul PNL”

One thought on “Botoșăneanul Cristian Achiței, numit secretar al Comisiei de Transporturi și Infrastructură

  1. Buna ziua ,
    Prin functia care a obtinut-o va sustine si proiectele de la Primariile unde sunt Primari PSD ?
    acum il vedem daca este OM ( in ziua de astazi e greu sa fii ( OM )
    Succes ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *