Candidatu Viorica, acuzată de violarea secretului corespondenţei

O femeie din judeţul Suceava este acuzată de violarea secretului corespondenţei, ea fiind trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Este vorba de Candidatu Viorica, cea care a fost trimisă în judecată în 2017, iar procesul a trecut prin instanţele de la Rădăuţi şi Curtea de Apel Suceava, dosarul fiind trimis spre judecare la prima instanţă.

În luna aprilie, Judecătoria Rădăuţi a achita-o pe Candidatu Viorica, însă decizia a fost contestată la Curtea de Apel Suceava.

“În baza art. 396 alin. 5 C. procedură penală rap la art. 16 lit. c C. procedură penală achită pe inculpata C.V., pentru săvârşirea infracţiunii de „violarea secretului coresponden?ei”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 302 alin. 1 din Codul penal, persoană vătămată fiind Sandu Mihaela Laura. În baza art. 25, 396 C.p.p., respinge acţiunea civilă formulată în cauză de persoana vătămată-parte civilă Sandu Mihaela Laura. Respinge cererea de luare a măsurii sechestrului asigurător asupra bunurilor inculpatei Candidatu Viorica formulată de partea civilă Sandu Mihaela-Laura, prin avocat“, se arată în sentinţa de pe portal.just.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com