Lucian Trufin: “În România lui Iohannis, cei care votează cu PSD ar trebui să dispară”

Senatorul Lucian Trufin trage un semnal de alarmă cu privire la virulența discursului președintelui Iohannis la adresa votanților și a reprezentanților aleși ai Partidului Social Democrat.

 “PSD trebuie să dispară, este singurul mesaj de campanie al prezidențiabilului Iohannis. Așadar, cetățenii trebuie să înțeleagă că președintele în exercițiu al tuturor românilor și în același timp candidatul Iohannis, are un singur proiect electoral pentru țară și anume ca cei peste 2 milioane de români (angajați, antreprenori, pensionari) care au votat candidatul PSD la președinție să dispară subit împreună cu miile de primari, viceprimari, consilieri locali și județeni, sutele de senatori și deputați, zecile de președinți de consilii județene, toți aleși prin votul românilor. Și cine merită să mai rămână în România? După Iohannis, singurii pretabili sunt doar cei care apreciază tăcerea mormântală și lipsa realizărilor din mandatul lui de 5 ani” a declarat senatorul Lucian Trufin.

Senatorul botoșănean apreciază că pe moment, propagarea urii poate avea rezultat, dar pe termen lung acest tip de discurs își va arăta adevărata față și rezultatele vor avea impact asupra vieții politice din România anilor următori.

“Ca membru al Partidului Social Democrat în funcțiile elective de primar și senator, am fost implicat de-a lungul timpului în multe campanii electorale, dar tot timpul am venit în fața cetățenilor cu lucrurile concrete pe care le-am realizat în comunitatea pe care am condus-o și în județul Botoșani. Pentru mine, adevărata campanie electorală o desfășori în timpul mandatului tău, prin tot ceea ce întreprinzi. Iohannis a ales însă calea cea mai simplă și mai periculoasă pentru România: propagarea urii viscerale față de PSD și de susținătorii săi. Ba mai mult, acum se simte incomodat de cei peste 2 milioane de români care nu achiesează la dușmănia vădită pe care el o împrăștie. Decât să arunce cu pietre, ar fi mai înțelept să spună ce a făcut și ce vrea să facă pentru români. Prin aversiunea pe care încearcă să o inducă națiunii  nu face altceva decât să transmită dorința sa ca noi, votanții, militanții, simpatizanții și membrii PSD să dispărem fizic din România. Spre deosebire de atitudinea ostilă a lui Iohannis, candidatul PSD, doamna Viorica Dăncilă, nu a propagat niciodată ura față de vreun partid sau adversar politic, ci din contra, a venit la aceste alegeri prezidențiale cu un program de dezvoltare atât la nivel local cât și central, dar și cu un mesaj sincer și echilibrat. Sper ca botoșănenii să analizeze toate aceste aspecte, iar pe 24 noiembrie să voteze candidatul care i-a ajutat concret, le-a arătat respectul și i-a înțeles – doamna Viorica Dăncilă” a mai adăugat senatorul social- democrat.

Sursa: comunicat PSD

2 thoughts on “Lucian Trufin: “În România lui Iohannis, cei care votează cu PSD ar trebui să dispară”

  1. Dacă suntem ceva mai atenți la ceea ce spune Iohanis în legătură cu ,,dispariția PSD-ului” sau ,,distrugerea PSD-ului” și avem în vedere că orice partid este compus din oameni, putem concluziona că o asemenea idee are un puternic iz stalinist sau hitlerist . Singurii ,,conducători” de state care au ordonat ,,dispariții în masă”( adică uciderea oamenilor) au fost Stalin și Adolf Hitler. Nu cred că se va ajunge până acolo, însă simpla enunțare la un asemenea sistem de ați lichida oponenții politici ne pune pe gânduri. Oare chiar românii nu mai au altă persoană pentru a ocupa funcția de președinte al României??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *