Șocant! Un tată și-a bătut băiețelul de doi ani până l-a băgat în spital. Medicii au fost șocați

Poliţiştii din Gorj l-au reţinut pe tatăl unul copilaş de 2 ani, după ce bărbatul l-a chinuit fără milă până l-a băgat în spital, iar medicii au constatat imediat că nu era prima dată când copilul este supus la asemenea pedeapsă de către tatăl său, scrie Observator.tv.

Băieţelul a fost bătut atât de rău, încât medicii au dispus transferul lui la spitalul din Craiova, pentru un consult de specialitate, la neurochirurgie, deoarece micuţul manifesta o stare de somnolenţă, iar medicii se temeau ca nu cumva să fi suferit vreo leziune a creierului.

„Este vorba despre un copil în vârstă de doi ani care are multiple leziuni pe tot corpul, de sus de la cap până jos, pe mâini, pe torace, echimoze, vânătăi. Are un traumatism cranian şi necesită şi un consult de neurochirurgie şi o să îl trimitem către Spitalul nr. 1 Craiova pentru evaluare. Este conştient, este stabil, leziunile sunt făcute în mai multe faze, a fost agresat în mod repetat, nu o singură dată bătut, de mai multe ori. A venit însoţit de mamă”, a declarat managerul Spitalului Municipal Motru, Alin-Cristian Efrim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *