Moartea medicului botoșănean Samy Misiliu Weiss a îndoliat întregul județ. „A fost un medic stimat și iubit de pacienți”

doliu, stiri, botosaniMoartea medicului botoșănean Samy Misiliu Weiss a îndoliat întregul județ. Pe rețelele de socializare au apărut mai multe mesaje de regret de la colegi de-ai medicului sau foști pacienți. Cu toții au numai cuvinte frumoase pentru doctorul botoșănean. 

Iată câteva dintre ele:

„Dumnezeu să-l ierte a fost un medic de excepție dar și un om deosebit de bun cu toată lumea drum bun și lin la ceruri”

Dumnezeu sa îl odihneasca in pace! Drum lin printre îngeri, d-le dr! Dumnezeu avea nevoie și de un radiolog in echipa sa! Sincere condoleanțe familiei și putere sa treacă peste aceasta mare pierdere!

Dumnezeu sa-l ierte ! A fost un medic stimat și iubit de pacienți și de colegii de breasla ! Drum lin printre stele , Doctore !

Un dr.cu suflet mare, tot mai rar întâlnit, Dumnezeu sa il odihnească în pace!

Sincere condoleante familiei, doamnei invatatoare Any Waiss ,fetitei lui dragi plecata in strainatate !A fost un dr.deosebit cu iubire pentru aceasta meserie si un apropiat al familiei mele!Drum lin domnule doctor!”.

Medicul a murit la un spital din Iași. El era specialist în radiologie, cu o vechime de peste 30 de ani. A fost internat  pe secția medicală a Spitalului Județean Botoșani de câteva zile din cauza unor afecțiuni cronice.

Diagnosticat cu Sindrom Coronarian, o afecțiune cardiacă gravă, sâmbătă, acesta a fost trimis la o clinică din Iași cu un elicopter SMURD.

Din păcate, doctorul nu a supraviețuit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *