FOTO Un botoșănean, tată a 6 copii, s-a urcat pe stâlp pentru a cere un loc de muncă. Primarul l-a convins să nu se arunce

Un bărbat, tată a șase copii, s-a urcat, luni la amiază, pe un stâlp din cartierul Dumbrava Roșie (lângă fostul IMUG) din municipiul Dorohoi, amenințând că se aruncă. Botoșăneanul a cerut loc de muncă, dar și ștergerea unor datorii ca urmare a unor amenzi neplătite. 

La fața locului au ajuns echipaje de ambulanță, pompieri și poliție. Pompieiri au deplasat acolo și autospeciala pentru intervenții la înălțime.

De asemenea, primarul Dorohoiului, Dorin Alexandrescu, a ajuns la fața locului, el fiind cel care l-a convins pe bărbat să coboare. Ulterior, dorohoianul a fost luat de un echipaj SMURD pentru îngrijiri.

El avea asupra sa și o sticlă de alcool.

2 thoughts on “FOTO Un botoșănean, tată a 6 copii, s-a urcat pe stâlp pentru a cere un loc de muncă. Primarul l-a convins să nu se arunce

  1. Rusine cu asemenea exemplare.Copiii acestui individ sparg autoturisme si case, cerșesc si prin violență fură de la alți copii ori bătrâni. Acest individ stie doar să stea si sa bea alcool în permanență, poliția si jandarmeria merg în permanență la poartă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *