Liderul ALDE Botoșani, Liliana Mincă a stat doar patru zile în postul de secretar general adjunct la Ministerul Finanțelor

Liliana Mincă a primit o funcție pe ultima sută de metri de la Guvernul PSD. Ea a fost numită, temporar, la Ministerul Finanțelor în funcția de secretar general adjunct.

Decizia a fost luată pe 4 noiembrie, chiar în ziua în care Guvernul Orban a primit votul de învestitură în Parlament. Două zile mai târziu, premierul Ludovic Orban a anunțat schimbarea din funcție a Lilianei Mică însă, potrivit deciziei de eliberare din funcție, aceasta și-a depus, joi, cererea de demisie.

Liliana Mincă a condus Loteria Română între 2006 și 2009. Ulterior, a activat în Partidul Conservator până în 2011, a trecut în PPDD unde a stat până în 2014, pentru a se înscrise apoi în PND de unde avea să plece iar în august 2015 pentru a merge la UNPR. Nici aici nu a fost punctul final pentru Mincă pentru că aceasta a ales apoi PSD, în 2016, de unde a plecat după un an în ALDE și a condus filiala Botoșani.

Sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com